Sponzorstva i donacije

Brijuni rivijera d.o.o. je, u skladu sa svojom misijom društveno odgovornog poslovanja, aktivno uključena u niz društveno korisnih projekata i aktivnosti koje direktno utječu na podizanje kvalitete života u lokalnoj zajednici u kojoj djeluje, sa ciljem da dio prihoda ostvarenih na tržištu vrati svojoj lokalnoj zajednici.

Sponzoriranje se provodi u skladu s poslovnom strategijom poduzeća. Projekti i događanja podudarni s osnovnom djelatnošću Brijuni rivijera d.o.o. imaju prioritet kod sponzoriranja. Međutim, podržavamo i ostale projekte i sadržaje koji potiču razvoj, izvrsnost i povećanje blagostanja lokalne zajednice. Sponzoriranjem se ostvaruju i neki od ciljeva poduzeća poput upoznavanja s Brijuni rivijera d.o.o. kao brandom, promoviraju i prezentiraju projekti iz domene društva, povećava se stupanj prepoznavanja istih i promiču društveno-kvalitetne poruke.

Dodjela sredstava temelji se na načelima poticanja izvrsnosti, transparentnosti i jednakosti postupka, djelotvornosti i brzine.

Zahtjevi za sponzorstva i donacije zaprimaju se kontinuirano tijekom cijele godine a Društvo nije obvezno iste prihvatiti. Postupak započinje slanjem zahtjeva prema Brijuni rivijera d.o.o. temeljem ispunjenog obrasca koji možete preuzeti ovdje:

Zahtjev za dodjelu sponzorstva ili donacije (DOC format)
Zahtjev za dodjelu sponzorstva ili donacije (PDF format)

Zahtjeve molimo slati putem e-pošte na info@brijunirivijera.hr

Izvještaji

Popis donacija - 2023. godina
Popis donacija - 2022. godina
Popis donacija - 2021. godina